Bestilling senest 4 dager før levering

Minimum 10 kuverter av hver rett

Forretter

Parmaskinke og asparges
Serveres med ruccolasalat, olivenolje og pesto.
Pris: Kr. 95,-


fiskesuppe
2,5 dl. av vår nydelige fiskesuppe serveres med gulrot,purreløk, 2 typer fisk og focacca Pris
Kr. 75,-


Marinerte scampi
servert med salat, mango, cherrrytomater, paprika aiole og focaccia
Pris: Kr. 95,-


Supper

fiskesuppe
Serveres med smørdampet gulrot og purreløk, to typer fisk og nystekte bagetter (0,5ltl.).
Pris: Kr. 85,-


Løksuppe
Med hjemmelaget hvitløksbrød.
Pris: Kr. 65,-


Asparges- eller blomkålsuppe
Med bagetter.
Pris: Kr. 65,-

Hovedretter

Biff Av indrefilet
180 gr. biff av indrefilet serveres med sautert sopp & løk, bakte rotgrønnsaker, peppersaus og amandinepotet
Pris: Kr. 295,-


Svinemedaljonger
2 medaljonger av svine indrefilet serveres med champignonsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og amandinepotet
Pris: Kr. 295,-


Hjortemedaljonger
2 medaljonger serveres med viltsaus, bakte rotgrønnsaker, stekt sopp og rødløk, rørte tyttebær og amandinepotet
Pris: Kr. 295,-


ytrefilet av kalv
2 biffer av 90 g serveres med kremet skogssoppsaus, bakte rotgrønnsaker og amandinepotet
Pris: Kr. 295,-

Gryteretter

Viltgryte

Villtkjøtt, parika, rødløk og sopp i kremet villtsaus

servert med bakte rotgrønnsaker, kokte poteter og tyttebær
Pris: Kr. 195,- 


Kyllinggryte
Deilig smaksrik kyllinggryte laget av kyllingfilet, sopp, paprika, rødløk karri, kokosmelk og fløte

Serveres med salat og ris
Pris: Kr. 175,-


Biffgryte
Strimlet biffkjøtt serveres med paprika og champignon i en tomatisert oksesaus.

Serveres med salat og ris
Pris: Kr. 185,-



Julemat



Juleanretning
(min 10 personer)

Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing

Skagenrøre (reker i dillsaus med rødløk og asparges

Røkt ørret med eggerøre

Roastbiff med potetsalat

Salt lammelår med kålrabi

Kalkun med waldorfsalat

Kald ribbe med rødkål

Brød og smør (G, M)
Kr. 295-

 

Juleanretning med varmmat
( min 10 personer)

Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing

Røkt ørret med eggerøre (F,E,M)

Salt lammelår med kålrabi

Kalkun med waldorfsalat (M,E,S,V)

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål og julesaus

Pinnekjøtt med kålrabistappe, kraft og poteter

Brød og smør (G,M)

Kr.450,-

 

VARM JULEMAT


Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Kr. 295,-


Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Kr. 350,-


Andeconfit (M)

Servert med rødkål, sautert rosenkål, kokte poteter og andesaus med julekrydder
Kr. 350,-

 

JULEMATBUFFET

Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær


Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter

Kr. 450,-


Desserter


Riskrem

servert med jordbærsaus

kr. 75,-


Sjokolademousse
servert mede vaniljesaus og friske bær.
Pris: Kr. 95,-


Husets karamellpudding
Serveres med saus og krem.
Kr. 75,-


Venilje panna cota
Serveres med couli og friske bær
Kr. 75,-